Η Εταιρεία

Καλωσορίσατε στην Κυριάκος Περατικός Λτδ!

Η εταιρεία Κυριάκος Περατικός Λτδ ασχολείται με την εμπορία εξειδικευμένων οικοδομικών υλικών και χρωμάτων με προιόντα κορυφαίας ποιότητας.

Η εταιρεία εμπορεύεται με αντιπροσωπείες διεθνώς αναγνωρισμένες στον τομέα των εξειδικευμένων οικοδομικών υλικών και προστατευτικών βαφών και διαθέτει ένα πολύ καταρτισμένο προσωπικό που στελεχώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες και τεχνικούς οι οποίοι προσφέρουν όλες τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των προιόντων της. Επίσης προσφέρονται δωρεάν λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει κάποιος στην οικοδομή του.

Στόχος της εταιρείας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη και η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό προσφέροντας υλικά προηγμένης τεχνολογίας, πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας και παράλληλα την παροχή τεχνικών γνώσεων για τα υλικά της.

peratikos constructions
peratikos car fleet
peratikos truck

Μέσα από ένα μοντέρνο και πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας η εταιρεία συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής προσφέροντας καθημερινή εξυπηρέτηση και διανομή των προιόντων της σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με κεντρική αποθήκη στη Λεμεσό.

Το μόνο που θα χρειάζεται από την πλευρά του πελάτη είναι να δίνει την παραγγελία του και το αργότερο εντός 48 ωρών θα έχει τα προιόντα στο χώρο του.

Εξόφληση τιμολογίων με απλά βήματα μέσω της RCB Bank

peratikos client
peratikos paints

Οι λιανικές τιμές των προιόντων θα είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα αλλά θα παρέχονται ειδικές εκπτώσεις σε κάθε πελάτη ανάλογα με τις ποσότητες που θα αγοράζει και θα αποστέλλεται σ`αυτόν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η τελική προσφορά πριν την απόφαση για την αγορά των προιόντων.

Για κάποιον εάν το επιθυμεί, θα μπορεί να επιλέγει χρωματισμούς στις βαφές και στα βερνίκια της εταιρείας από τα χρωματολόγια μας και διαδικτυακά.